Apcalis® Oral Jelly
apcalis-oral-jelly photo apcalis-oral-jelly photo
Apcalis® Oral Jelly
Το ζελέ Apcalis® (Tadalafil) είναι ένα προϊόν της Ajantha Pharmaceuticals που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το εμπορικό σήμα και το γενικό Cialis που προσφέρεται με γεύσεις Mango και Orange.
ΣυσκευασίαΤιμήΑνά γέληΕξοικονομείτεΠαραγγελία
Apcalis® Oral Jelly€ 69.28€ 6.93Προσθήκη στο καλάθι

Τι είναι αυτό το φάρμακο;

Το TADALAFIL χρησιμοποιείται για τη θεραπεία προβλημάτων στύσης στους άνδρες. Οι γεύσεις για την παραγγελία σας επιλέγονται τυχαία.

Τι πρέπει να πω στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν πάρω αυτό το φάρμακο;

Πρέπει να γνωρίζουν εάν έχετε κάποια από τις παρακάτω προϋποθέσεις: προβλήματα οφθαλμού ή όρασης, συμπεριλαμβανομένης σπάνιας κληρονομικής νόσου των ματιών που ονομάζεται χρωστική αμφιβληστροειδίτιδα καρδιακές παθήσεις, στηθάγχη, ιστορικό καρδιακής προσβολής, ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς ή άλλα καρδιακά προβλήματα υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση νεφρική ή ηπατική νόσο Εγκεφαλικό μια ασυνήθιστη ή αλλεργική αντίδραση στην ταδαλαφίλη, σε άλλα φάρμακα, τρόφιμα, βαφές ή συντηρητικά έγκυος ή προσπαθώντας να μείνετε έγκυος Θηλασμός

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό το φάρμακο;

Πάρτε ολόκληρο το φακελίσκο από το στόμα. Μπορείτε να πάρετε αυτό το φάρμακο με ή χωρίς γεύματα. Η δόση λαμβάνεται συνήθως 20 έως 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν πρέπει να παίρνετε αυτή τη δόση περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Μην πάρετε το φάρμακό σας πιο συχνά από ό, τι κατευθύνεστε. Υπερδοσολογία: Εάν πιστεύετε ότι έχετε πάρει υπερβολικά μεγάλο μέρος αυτού του φαρμάκου, επικοινωνήστε με ένα κέντρο ελέγχου δηλητηριάσεων ή ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης ταυτόχρονα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το φάρμακο είναι μόνο για σας. Μην μοιράζεστε αυτό το φάρμακο με άλλους.

Τι γίνεται αν χάσω μια δόση;

Αυτό δεν ισχύει. Το φάρμακο λαμβάνεται όταν απαιτείται.

Τι μπορεί να αλληλεπιδράσει με αυτό το φάρμακο;

Μην πάρετε αυτό το φάρμακο με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα φάρμακα: νιτρικά άλατα όπως νιτρώδες αμύλιο, δινιτρικό ισοσορβίδιο, μονονιτρικό ισοσορβίδιο, νιτρογλυκερίνη Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με τα ακόλουθα φάρμακα: ορισμένα φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση ορισμένα φάρμακα για τη θεραπεία της λοίμωξης από HIV ή του AIDS ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για μολύνσεις από μύκητες ή ζύμες, όπως η φλουκοναζόλη, η ιτρακοναζόλη, η κετοκοναζόλη και η βορικοναζόλη ορισμένα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για επιληπτικές κρίσεις όπως καρβαμαζεπίνη, φαινυτοΐνη και φαινοβαρβιτάλη χυμός γκρέιπφρουτ μακρολιδικά αντιβιοτικά όπως η κλαριθρομυκίνη, η ερυθρομυκίνη, η τρολεανδομυκίνη φάρμακα για προβλήματα προστάτη ριφαμπουτίνη, ριφαμπίνη ή ριφαπεντίνη Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην περιγράφει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Δώστε στον παροχέα υπηρεσιών υγείας σας κατάλογο όλων των φαρμάκων, των βοτάνων, των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων ή των συμπληρωμάτων διατροφής που χρησιμοποιείτε. Επίσης, πείτε τους εάν καπνίζετε, πίνετε αλκοόλ ή χρησιμοποιείτε παράνομα ναρκωτικά. Ορισμένα από αυτά ίσως αλληλεπιδρούν με το φάρμακό σας.

Τι πρέπει να προσέχω κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου;

Εάν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην όρασή σας κατά τη λήψη αυτού του φαρμάκου, καλέστε το γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας το συντομότερο δυνατό. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο και καλέστε αμέσως τον ιατρό σας εάν έχετε απώλεια όρασης σε ένα ή και στα δύο μάτια. Επικοινωνήστε με το γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας, εάν η στύση διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες ή εάν είναι οδυνηρή. Αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη σοβαρού προβλήματος και πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως για να αποφευχθεί η μόνιμη βλάβη. Εάν παρουσιάσετε συμπτώματα ναυτίας, ζάλης, θωρακικού πόνου ή πόνο στο χέρι κατά την έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας μετά τη λήψη αυτού του φαρμάκου, θα πρέπει να αποφύγετε περαιτέρω δραστηριότητα και να καλέσετε το γιατρό σας ή τον επαγγελματία υγείας το συντομότερο δυνατό. Μην πίνετε αλκοόλ σε περίσσεια (παραδείγματα, 5 ποτήρια κρασί ή 5 πλάνα ουίσκι) κατά τη λήψη αυτού του φαρμάκου. Όταν λαμβάνεται υπερβολικά, το αλκοόλ μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρετε πονοκέφαλο ή να ζαλισθήκατε, αυξάνοντας τον καρδιακό ρυθμό ή μειώνοντας την αρτηριακή σας πίεση. Η χρήση αυτού του φαρμάκου δεν προστατεύει εσάς ή το σύντροφό σας από τη λοίμωξη από τον ιό HIV (τον ιό που προκαλεί AIDS) ή από άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Ποιες παρενέργειες μπορεί να παρατηρήσω από αυτό το φάρμακο;

Παρενέργειες που πρέπει να αναφέρετε στον γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας το συντομότερο δυνατόν: αλλεργικές αντιδράσεις όπως δερματικό εξάνθημα, κνησμό ή κνίδωση, πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών ή της γλώσσας αναπνευστικά προβλήματα αλλαγές στην ακοή πόνος στο στήθος γρήγορο, ανώμαλο καρδιακό παλμό Οι ανεπιθύμητες ενέργειες που συνήθως δεν απαιτούν ιατρική φροντίδα (αναφέρετε στον γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας αν συνεχιστούν ή είναι ενοχλητικές): πόνος στην πλάτη ζάλη έξαψη πονοκέφαλο δυσπεψία Μυϊκοί πόνοι βουλωμένη μύτη Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην περιγράφει όλες τις πιθανές παρενέργειες.

Πού πρέπει να κρατήσω το φάρμακό μου;

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 15 και 30 βαθμών C (59 και 86 βαθμοί F). Πετάξτε οποιοδήποτε φάρμακο μετά την ημερομηνία λήξης του.
Διαμένοντας στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε αυτόματα με την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.