Επικοινωνήστε μαζί μας

Το τμήμα μας υποστήριξης λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα. Παρακαλώ, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, αίτημα ή σχόλιο.
Καθορίστε το όνομά σας και την διεύθυνσή σας e-mail ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημά σας.

Το Όνομά σας*:

Το Email Σας*:

Θέμα*:

Εισάγετε τον κωδικό που εμφανίζεται*:

Το μήνυμά σας:

Σε απόκριση στο μήνυμά σας υποτίθεται πως πήρατε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα από την διεύθυνση e-mail της ομάδας υποστήριξης, που σας ειδοποιεί ότι το μήνυμά σας παρελήφθη. Ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης θα απαντήσει στο ερώτημά σας το συντομότερο δυνατόν.

Εάν δεν λάβατε μία αυτοματοποιημένη απάντηση, αυτό σημαίνει πως το μήνυμά σας δεν έφτασε σε εμάς. Θα ήμασταν πολύ ευγνώμονες αν μπορούσατε να μας καλέσετε σε αυτόν τον αριθμό :phone


Μιλάμε μόνο ΑΓΓΛΙΚΑ.

Δεν είστε ευχαριστημένοι με την ομάδα υποστήριξης Πελατών; Παρακαλώ στείλτε e-mail στο Το μήνυμά σας θα απαντηθεί εγκαίρως από τον αρμόδιο, στις εργάσιμες ημέρες και κανονικές ώρες λειτουργίας γραφείων.

Διαμένοντας στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε αυτόματα με την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.